zondag 4 oktober 2015

Rube en Rutje zijn jarig!

Hiep Hiep Hoeraaaaa, Rube en Rutje zijn 3 jaar geworden!!!! 


Bij een verjaardagsfeest horen natuurlijk taartjes met lekker veel snoepjes. We maakten een cupcake waar we allerlei snoepjes mochten op kleven (het waren helaas geen echte snoepjes). Ze zagen er wel heel lekker uit. (Foto van het resultaat volgt nog)



Hier mochten we een taart schilderen in ons lievelingskleur. Juf vond dat we allemaal heel mooi konden schilderen. Als de taarten droog waren mochten we 3 kaarsjes er boven op kleven. Hoe hard we ook bliezen, de kaarsjes gingen niet uit :(



Voor het verjaardagsfeest mochten we een tekening kleuren met wasco. Als ze klaar waren maakte juf er een onderlegger van.


Bij een feest horen natuurlijk ballonnen. SUPER LEUK VONDEN WIJ DIT!!! Wel oppassen want als er eentje knapte dan schrokken we ons een bult.







Muziek mogen we ook niet vergeten!
Ondertussen weten we al dat we mooi kunnen dansen op muziek maar zelf muziek maken vinden we ook super tof. Schudden met de schudders, tikken met de stokjes, trommelen, rinkelen met de belletjes,... Prachtig vonden Rube en Rutje het.



Als verrassing voor het verjaardagsfeest maakten we thuis een kroontje. Mama's en papa's mochten ons daarbij helpen en daarvoor zeggen wij nog eens DANKJEWEL!
De kronen waren allemaal verschillend. Samen bekeken we de kronen van een beetje dichter. Welke kleuren herken je, welke figuren staan er op,...

En toen werd het vrijdag... iedereen keek er enorm naar uit om samen met Rube en Rutje feest te vieren. Kroontjes op en feesten maar!!!!




Samen met juf maakten we de taartjes en pudding klaar. 





Taartjes versieren met snoepjes.

Een echte kok moet natuurlijk ook eens proeven van al het lekkers. Mmm!
Na de middag was het dan eindelijk zo ver! De turnzaal werd onze feestzaal. De klaspoppen zaten vol ongeduld te wachten en ook wij hadden wel zin in een stukje taart. 









De namiddag is voorbij gevlogen, we hebben veel plezier gehad maar vooral veel gesmuld :)

Na een extra dagje thuis zijn we dinsdag terug klaar voor het volgende thema:
MIJN LICHAAM 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten