maandag 7 december 2015

Grootouderfeest

Deze week hebben we flink gewerkt om een cadeautje klaar te hebben voor oma en opa. Juf had daardoor niet veel tijd om foto's te nemen in de klas. Toch kunnen jullie een klein beetje mee gluren!

Hier zie je ons aan het werk. 
We mochten 2 kleurtjes kiezen en daarmee stipjes zetten op ons blad. Let op, niet wrijven!


We maken een kadertje voor oma en opa en een kader zonder foto is geen kader dus kwam juf Nele foto's nemen in ons klasje. De foto's moesten een beetje oud lijken en daarom heeft CĂ©riel zo'n gek petje op zijn hoofd. Voor de meisjes was het een sjaaltje.

Ondertussen hadden een paar vriendjes een nieuw spelletjes bedacht: Sluipen onder de stoelen door.


Juf was een beetje verdrietig want ze had per ongeluk de prenten van oma en opa in stukjes geknipt. Gelukkig waren wij er om te helpen en konden wij alle stukjes weer bij elkaar leggen!
OEF!


Donderdag was het baknamiddag. De oma van Vic kwam ook helpen (Nogmaals een grote dankjewel). Samen met de vriendjes van juf Nele mochten we cake maken. Goed opletten en kijken wat er moet gebeuren. We mochten helpen om alles in de kom te doen, te roeren en zelfs om te proeven! (Waar we geen nee tegen zeiden!)
Meysam mocht samen met de kindjes van juf Nele de appels in stukjes snijden! Zie eens hoe flink hij dit al kan!!! (Al wou hij liever zelf de appeltjes opeten )
Iedereen had een leuke namiddag met de oma en opa's. 
Van de cake konden we nog niet proeven want die moest nog in de oven maar tijdens het grootouderfeest hebben we er allemaal van kunnen smullen.


 Helaas heeft juf geen foto's van tijdens het grootouderfeest. Mocht er een oma of opa zijn foto's willen doorsturen naar juf dan zou zij dit heel leuk vinden. 
De resultaten van de werkjes kan je hieronder vinden. 
Hopelijk was iedereen er heel erg blij mee!


Dit was heel kort onze week. Volgende week staat er ons alweer een feest te wachten want dan is het de beurt aan de sint!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten