maandag 4 december 2017

De baby

Deze week was het niet juf Kelly, maar juf Karen in de klas. Samen met haar leerden we deze week over de baby. We deden heel wat leuke dingen en ook kwamen er baby's op bezoek! LEUK!

Als echte mama's en papa's ontfermden we ons deze week over de popjes. In bed stoppen, eten geven, knuffelen, in bad stoppen,... Aan aandacht niet te kort!
Juf Karen vulde onze ontdekbak met maïs zodat we onze flesjes konden vullen en legen. Iedereen was grote fan.


Als baby wat groter worden, mogen ze fruitpap eten! We gingen samen aan de slag om zelf onze fruitpap te maken. Sommige vriendjes hadden blijkbaar reuzenhonger en konden niet wachten met proeven. Met als gevolg dat hun potje al leeg was voor juf Karen er het volgende stuk fruit kon in doen!
De mama van Paulien kwam op bezoek met haar kleine broertje Reinhout! Hij genoot van alle aandacht die hij kreeg maar nog meer van zijn warme badje. De mama legde stap voor stap uit wat er moest gebeuren. Kleertjes uit, water in het bad, zeep er in, baby wassen,... Aan helpende handen geen gebrek!

Ook de mama van Simon kwam op bezoek met baby Jonas. Hij kreeg in onze klas een verse pamper.
Weer stond iedereen paraat om te helpen. Jonas wist niet wat hem overkwam, hij kreeg zoentjes, knuffels passeerden boven de tafel,... aan entertainment geen te kort!
De ouders van Lena kwamen langs met baby Leike, maar helaas hebben wij hier geen foto van :( Mochten de ouders er eentje hebben, dan plaatst juf die graag er bij.
De kindjes waren wel heel enthousiast want iedereen is grote fan van Leike. Want blijkbaar stond op elke babyfoto in de klas, baby Leike! (wat natuurlijk niet het geval was)

Bij deze willen wij de baby's en mama's nog eens een super dankjewel zeggen! Wij vonden het super dat jullie zijn langs geweest en ons heel wat dingen hebben bijgeleerd!!!
DANK JULLIE WEL!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten